17.11.2006

Neue Gestapo abteilung Gardermoen

Avdelingen har definitivt vært inne i en stille periode - og det skyldes ikke adventstiden som så smått nærmer seg med faretruende tunge skritt.
Nei da, man har vært travell. Virkelig travell. Det er lenge mellom hver gang man trekker pusten. Sist jeg gjorde det var da jeg hadde vareopptelling etter siste årsmøte i Kloke Koners klubb av 1995-6 eller noe. Da kom diverse etterlatenskaper til syne, på de mest uventede steder. En skål passende for hvitløkmajones, fire poser majones, (ingen hvitløk), knekkebrød (!), en giftering (....nei jeg sier ikke mer), ost, egg og enda mer mat. Bemerkelsesverdig lite rester av vin, øl og Ooozo. Etter at katten hadde vært i kjøleskapet og forsynt seg av de siste restene av rekene, rensket og ryddet på plass etter seg, så var det kun værhår og enkelte frambein igjen av dem. Hva kan ikke skjules i en dameveske!?

Det er nok det de nye kontrollørene på Gardermoen også har funnet ut. Middelaldrende damer med passe mange valker, hengepupper og store håndvesker kan skjule det utroligste: Bomber, granater, terrorister og hva som helst ellers. Derfor: Best å ransake dem grundig. Be warned sisters, har du hengepupper så la det hanging low når du går gjennom kontrollen, ikke tro du kommer gjennom med bh med spiler! Gud forby, det kan jo skjule seg fire granater i hver spile! Og under hengepuppene kan det ligge hunder begravet, best å løfte og kjenne godt etter. Dongeribukse? HA. Metallknapper i dusinvis, potensielle bomber. Best å kjøre handa godt nedi buksa for å avsløre kjærringas terroristiske tilbøyeligheter. Hmf.. ingen ting der? Ha, flere valker rundt midja, best å kjøre noen fingre hardt inn i området der ribbeina etter all sannsynligvis befinner seg.

Og sånn fortsatte det. Men tre lightere fikk hun med seg gjennom kontrollen, terroristen.

Ventende reisende i kø bak terroristen får full valuta for pengene. Gestapodame beføler det uskyldig middelaldrende terroristfrø i full offentlighet. Og la det være klart - det opplevdes som et overgrep. På mitt forlangende om i det minste å få bli befølt i et avlukke (hm) kommenterte gestapistinnen munter: "HÆ jeg er jo dame, skal jeg be en mannlig vakt undersøke deg da?"

Jeg kommer til å politianmelde neste overgriper på Gardermoen. Bare sånn at de veit det!

Og kofferten kom hjem ti timer etter eierinnen... ikke rart, den ble sikkert befølt den også.

hmf. Måtte Israel ta dem

Ingen kommentarer: