30.04.2006

Fredshissing!

Som enkelte allerede har merket har bestyrerinnen lært seg å lage pop-opp-vindu på kvinneavdelingens side. Jeg beklager til dere pop-opp-hatere - men sånn for høflighets skyld, litt uhemmet skryt hadde ikke vært å forakte!

For hva befinner seg ikke i det forhatte vinduet! HELE den nye plata til Neil Young!!! Gratis! Sånt liker vi som har noen anarkistiske røtter i de eindomsløses forening. Kulturen ut til folket, la de tusen blomstre osv. Så hold kjeft å hør på sangene til han gamle gode Neil Ung.

Litt historie for dere historieløse. For noen år siden gikk amerikas forente stater til angrep på et land som heter IRAK. Der skulle det etter sigende (hvems sigende hersker det ennå uvisshet omkring) være masse av mengder med masseødeleggelsesvåpen (WMD). For dere som ikke vet hva WMD er kan nevnes i fleng: lungemos, atombomber, TVNorge, aids, miltbrann, kjøttdeig fra Gilde, biologi, kjemi og litt av hvert. Og disse WMD var (igjen etter sigende) lastet på raketter som var innstilt på Washington (the state), Wyoming, Paris Texas, Utah, Fargo etc etc etc... og med fingeren på knappen satt selveste storvisiren av helvete - Saddam Allatoya Slobodan IlSung Hussein og hans 1001 bedervede brødre. Nå - alle kan vel forstå at Bush og den USAmerikanske vegetasjonen i høyre veigrøft gikk til forsvarskrig. Det var bare det at (som noen bedrevitere allerede hadde hevdet) det fantes ingen WMD... ikke spor av Gilde-produkter, lungemos av svinekjøtt, atomer (eh.. kanskje de fant noen atomer da.. men ikke av våpentypen) eller andre illegale ekskrementer.

Q: "What's the difference between
Iraqi weapons of mass destruction
and the Loch Ness Monster?"

A: "They're still looking for the
Loch Ness Monster."


Verden ropte i protest.. for de som husker så langt tilbake: fredsmasjer og antikrigsdemoer gikk opp og ned og fram og tilbake over brusteinene i alle verdens gater. Uten at det hjalp hjelper eller har hjulpet.
En av de som IKKE protesterte den gang men tvert i mot, var Neil Young. NÅ derimot, har han tatt igjen det forsømte og snudd. (OBS! Det er lov å skifte mening altså, det gjelder også for presidenter og andre kriminelle ekstremister.)

Tilbake til pop-opp-vinduet: Hvis du har latt vinduet være og hørt på musikken mens du har lest hit har du hørt en god del musikk. Etter sigende (og her er kilden oppgitt) skal dette være ståpels-material. Hmmm. Det tror jeg man må være USamerikaner for å kunne si... Europeere han nok stivere pels..(bare les John Irving). Men cd'n Living with war er likevel en gullklump, akkurat som Neil Young selv er det, i alle fall i øynene til en desperat gruppering av voksne kvinner i sine beste aldre... Bestyrerinnen ble fuktig i øyenkroken av nostalgi (i alle fall håper hun det var derfor). Dette var jaggu på tide - nye protestsanger, nye antikrigssanger, nye lyder og tekster som man kan høre på når den revolusjonære fredsdesperasjonen setter inn utpå kvelden 30.april, godt ned i den første flaska med vin. Bob Dylan har med all mulig respekt å melde blitt vel slitt i rillene. Go Neil!
Det er selvfølgelig tekstene som er viktig her. Men herreguddamann: Englekor, trompetfanfarer .. kynsike bestyrerinner venter på harpespillet. Dette må da være lyden av den evige fred. Sukk....(henført).


Let’s impeach the president for lying
And leading our country into war
Abusing all the power that we gave him
And shipping all our money out the door

He’s the man who hired all the criminals
The White House shadows who hide behind closed doors
And bend the facts to fit with their new stories
Of why we have to send our men to war

Let’s impeach the president for spying
On citizens inside their own homes
Breaking every law in the country
By tapping our computers and telephones

What if Al Qaeda blew up the levees
Would New Orleans have been safer that way
Sheltered by our government’s protection
Or was someone just not home that day?

Let’s impeach the president
For hijacking our religion and using it to get elected
Dividing our country into colors
And still leaving black people neglected

Thank god he’s cracking down on steroids
Since he sold his old baseball team
There’s lot of people looking at big trouble
But of course the president is clean

Thank God

Ingen kommentarer: