26.08.2006

Takk som spør

... jeg har det bra. Visstnok har det vært en svært tung uke, dagene stappa med kødd. Men jeg har det bra. Dagene fylt med konflikter, stress og misnøye, men jeg har det jo bra. Uken ligger som en byrde på skuldrene og trykker plattføttene enda lenger ned i sandalene. Sommeren er brukt opp nå, men jeg har det bra.

Det samme kan man ikke si om de unge kjekke fotballspillere som har fått kroppene sine misbrukt...... i "litterær" form. Eller for å si det med Adressa: "Lille-Per misbrukt". Ajaj. så det var sånn kvinner har følt det... nei forresten, bruk av kvinner kan knapt kalles misbruk.



Som Napoleons lærere sa til han da han var guttunge: "Du vil ikke nå langt unge mann...."(sitat fra Europahistorien i kortform på NRK2 på lørdagskvelder.... hva ellers skal en kvinnelige kropp gjøre på lørdagskvelden når apatien har fått varig oppholdstillatelse i kvinneavdelingen). Ja nei det hadde de jo rett i. Napoleon kom jo ikke langt som vi vet!?


Det er noe med de fleste menn over en viss alder, Napoleon og Mahmoud Ahmadinejad inkludert. De tåler f.eks. ikke kvinnelige sjefer. Eller dyktige kvinner generelt. Skulle du tilfeldig vis være kvinne, dyktig og vet at du er det, ja da ska du se det går ikke lenge før du hører tisking og hvisking i epostene: "Hu derre er sånn som smisker med sjefen, hu derre roper 'se meg sjef' hele tida, hu derre altså! Vi andre gjør en jobb og er fornøyd med det vi." Ja nei hvorfor i all verden skulle en kvinne være dyktig om det ikke var for å smiske med den mannlige sjef. "Hun er sikker også lesbisk, ja noe å se på er hun jo ikke (ikke at det hadde hjulpet) ...må være kvotert inn."



Kvotert er Øystein Djupedal. Definitivt. Kunnskapsministeren som er barnehagers og småskolers store beskytter. Dikke, dikk - leve forskningen - dikke dikk.




Men altså, takk som spør, det står da til liv.

Ingen kommentarer: