22.01.2006

Mer fra forskningsfronten

Det er rart med det. Når man er på toppen av en bølge må man bare sørfe med. Nå gjelder det forskningsbølgen. Eller bølgene. For aldri har forskning vært så mye publisert og lett tilgjengelig for hvermansen som nå. Derfor har kvinneavdelingens forskningsutvalg forsket litt på hva forskere sier om ting som kan bedre våre liv.
For eksempel får vi vite at forskere mener det er sunt og usunt å spise poteter. Laks er definitivt skadelig å spise, og definitivt ufarlig å spise iflg. forskere. "Til Laks åt alle kan ingen gjera, det hev så vøri og vil så vera"- sa man i gamle dager da man ikke hadde så mye laks å spise eller så mange forskere til å hjelpe seg i hverdagen.
De høyst ærede fremragende forskere kan også fortelle at klimaet endres på grunn av menneskets avførsel.. avfall.. oppførsel (eller hva var det?), og så er det forsket fram at mennesket ikke skader klima men at klimaet gjør som det vil. Det skjønner man jo. Takk for avklaringen.
Forskere lover også at Puppemysterietløses i løpet av vel et år. Nei jeg mener ikke mysteriet om hvor puppene kommer fra,eller mysteriet om hvorfor Dagbladet bruker puppebilder til å illustrere de merkligste saker, men spørsmålet om hvorfor kvinner vil ha større pupper. Mysterium - hæ? Hvorfor vil kvinner skåre høyt på kjøttmarkedet - ja det er et skikkelig mysterium.
I samme kategori mysterier som forskerne forsøker å forske på er mysteriet rumper. Ja, et større mysterium skal man lete lenge etter - hvorfor alle kamera plutselig har begynt å fokusere dvelende ved ræva til folk. Nei det var ikke det nei. Jeg vet ikke spørsmålet men svaret er her: Store og faste rumper fra sjelden mutasjon.
Høyverdig uavhenging og ærerik forsking på rumpers forhold til buksebakens størrelse og form er et annet interessant område for rumpeforskere som vi kan vente avklaring på i nær fremtid.

Når alle forskerne og forskningsmidlene er bundet opp til slik viktig forskning skjønner vi jo at det ikke er så lett å få tid til å forske på krig og fred og sult og uverdige sykdommer som tuberkulose og malaria og kolera og sånn. Den slags problematikk får vi overlate til Miss World'enes verden. Lykke til med forskningsresultatene - måtte du bare bli lykkelig med nye pupper, rumpe som passer til buksa, syltynn og gjennomført uten et giftstoff i kroppen. Vi andre har det arti i mellomtida.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det er lett for deg å si som har både store pupper og fast rumpe. Hulk ..

Hilsen Anonym Mus

Kvinneavdelingen sa...

Snufs, ja det må være resultat av en mutasjon... ikke mosjon. Vallah.

Anonym sa...

puppene er faste også!
ikke bare store.
mmm...