13.09.2006

Hva menn vet!

Dagens aviser var jaggu interessant lesning. Det er nå vitenskapelig bevist at menn er smartere enn kvinner. Som om vi ikke har sett mange nok bevis på det før. Slike gode nordmenn er sikker ikke kvinnelige. Og veldig intelligente. Politimenn i Trondheim er også særdeles ukvinnelige og smarte. Men det endelige beviset på menns overlegne smarthet er vel denne karen her:Men kan vi på grunn av disse bevisene på menns stupiditet si at kvinner er smartere enn menn? Nei. Absolutt ikke. Selv om en opptelling av antall dumme menn i denne videoen kan få selv den mest liberale til å vakle.

Nei, vi få gå over til å mobbe israelere, uten at jeg kan forklare verken kjønnsforskeller eller smartness gjennom en analyse av denne historien, klippet fra PåTeppet:
An Israeli recently arrived at London's Heathrow airport. As he fills out a form, the customs officer asks him: "Occupation"? The Israeli promptly replies: "No, just visiting".



Mens man venter på neste iq-bevis, kan vi dumme forlyste oss som best vi kan. Du la vel merke til at artikkelen var plassert i Aftenpostens helse-kategori. Framtidas sykefraværsstatistikk kan komme til å se mye værre enn pølse-hansen frykter dersom aftenpostens utsagn er sant, hvem har vel tid til å gå på jobb!?

Ingen kommentarer: