24.10.2006

Chateau de Prat

Bare prat
Tiden kommer i klomper, i alle fall her i avdelingen. Nå har det gått en god klomp tid, sammenhengende og uten mellomrom. Innimellom klompene har man tid til gode venner og vin. En kveld på gode gamle Ericsen ble ikke som ventet, men man fikk dekt mange behov gjennom en flaske span Château de Prat...
Og det ble mye prat. Og nostalgi. Det var før i tida vi gikk på Ericsen, etter at den politiske lørdagsjobben var ferdig fulgte løksuppa. Senere kom ungene og barnevognene sto på rekke og rad utafor Ericsen. Den gangen røyka vi der også - reine terroren. Det må ha vært et høyreavvik.

Rettelse
Det har skjedd en feil. Bestyrerinnen gikk for en stund siden ut med forvirrende informasjon om menyen på høstens årsmøtet i foreningen Kloke koner av nittenhundreognittifem, seks eller sju.
For å være helt klar på dette: Menyen er krabbe, har vært krabbe og skal forbli krabbe. Man blir hva man spiser!

Nytt høyreavvik.
Ville du kjøpt bruktbil av denne mannen:

Nei. Ikke jeg heller. Men han er altså den nye visestatsministeren i det kjente demokratiet Israel. Overrasket er man dog ikke. Fascister fra Israel overrasker meg mindre enn en Jaffa-appelsin på Rema. Sjokkert ble man heller ikke over at Israel nå har innrømmet at de brukte fosforbomber under sommerens ferieopphold i Libanon. Men ulovlig, nei, det var det da ikke:

Lebanon had accused Israel of using the weapons but at the time Israeli officials said they were only for marking. Lebanese President Emile Lahoud said in late July: "According to the Geneva Convention, when they use phosphorus bombs and laser bombs, is that allowed against civilians and children?"
Doctors in hospitals in southern Lebanon had said they suspected some of the burns they were seeing were being caused by phosphorus bombs. Israeli forces said the arms used in Lebanon did not contravene international norms.



Det er èn lov for jøde og en for greker. Som det slett ikke står i et velkjent jødisk skrift.

Nei, det er jammen bra RBK har fått verden på skinner igjen. Og snart begynner HERREAVDELINGEN - radio for deg som liker herrer. Yupp.

Ingen kommentarer: