14.02.2006

Curly

I valget mellom pest og kolera har nok engang curling blitt kvinneavdelingens redning. Fjortiser uten skamvett i BigBrother, oppussing av extreme hus, barn, pupper, biler og fleskepannenkaker, dannet dansing, homo-håndball (hvem farsken tør å komme ut av skapet etter dette!!!) og tenåringsidoler dominerer tv-kanalene. Vi blir reddet av nyhetssendinger på seks kanaler. Karikaturtegninger og kriminelle i skjønn forening gir høy underholdningsverdi.

De har jo noe til felles også - Munchs madonna og Mohammed-karikaturer. Ikke ueffent. Vi har mye å se fram til på nyhetsområdet nå: 969 kapitler i Munch-saken hvor alle de skyldige er uskyldige som blomsterknopper som bare har hatt dårlig groforhold, brenning av telenor-butikkene (jeg kjenner noen i Norge som også gjerne ville vært med på det) At telenor er skyteskive skjønner vi jo etter å ha sett den nye logoen. Verre framstilling av profetens barnebarns halvvisne palme har vi aldri sett - ikke engang etter å ha glemt venningsritualet i grønt-kvinneavdelingen i flere uker. Og så har vi vårens vakreste eventyr; pilotenes streiking når fredsplikten opphører 1.april kommer til å sette hele det norske nærings-og kulturliv på bakken i hytt og pine. Og DA blir det bråk da, personlig har jeg tenkt å prøve å fly for egen maskin. Ved hjelp av Telenors logo. Kanskje kommer 3.verdenskrig også!?! Heia - fram for det gode motiv, den gode sak å dø for, den gode krig.

Det er her curling kommer inn som et pust av god gammeldags virkelighet. De norske lagene med Dordi og Pål i spissen som skyver steiner på is og koster foran og bak og er middeladrende, glade og lubne og ler og har det arti. SÅNN skal det være, sånn idrett vil kvinneavdelingen ha på neste julebord istedet for musikk-quiz, akevitt-styrting og snøbasking. Så sakte glir steinen over isen at man til og med kan se den. Heia curling-lagene!
Så glemmer vi at man i dag måtte bite i eplemosen og gratulere en svensk kollega - to ganger til og med. Hmf.

Ingen kommentarer: