03.04.2006

Helt sykt

Avdelingen er atter engang hjemsøkt av virus. Sannsynligvis ikke av fugletypen ettersom all kvitring har uteblitt og ingen antydning til luftige svev er observert det siste døgnet. At det skulle være E-colibakterien er også utelukket, ettersom avdelingen ikke drikker cola av noe slag.
Det er nå litt koslig å ligge henslengt på sofaen under teppet med katta rundt halsen og se på tv, med lommetørklær og te og termometer i umiddelbar nærhet. Men aldri så godt at det ikke er vondt for noe. For hva ser man ikke på denne tv!? "Har streikevåpnet utspilt sin rolle" "Bør streik forbys" "Er streik gammeldags" på alle dommedagskanyler. Merkelig disse "aktualitets"debatter i norske medier. Programledere må være minst mulig interessert i saken det dreier seg om. Han (absolutt en betingelse) må avbryte all forsøk på saklige argumenter og trekke fram og forsterke alle irrelevante provokasjoner. Satt på spissen lissom vet du. Veldig interessant. Men i dag er det synd på dem da, de som hadde satset alt på at byggstreiken skulle bli langvarig og gi irritasjon og sinne og store stooore tap. Hikk - er streiken slutt allerede? Uff da.
Nei - jeg krever å kunne se slutten på Gudfaren I, begynnelsen på neste og britisk krim når jeg er syk. Hvis ikke går jeg til streik og blir frisk igjen i morra.

Ingen kommentarer: